Talvisäilytys veneelle Turussa ja Varsinais-Suomessa

Kysy lisää palveluistamme


S-Marin Oy tarjoaa veneen talvisäilytyksen Hirvensalon Haarlan salmessa hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun keskustasta ja Airistolta. Olemme kaiken palvelun kattava veneen säilytyspalvelu. Saat meiltä myös veneen nostot ja laskut vaivattomasti samasta paikasta sekä monipuoliset huoltoja korjauspalvelut. Tarjoamme myös laituripaikkoja veneilykaudella vartioidussa ja suojaisassa satamassamme sekä veneiden tankkausmahdollisuuden 24 tuntia vuorokaudessa.

TALVISÄILYTYS JA HUOLTO SAMASTA PAIKASTA

S-Marinissa on yhteensä 5 000 m² lämmintä säilytystilaa, joten talviteloille sisä- ja ulkotiloihin mahtuu reilusti yli 300 venettä. Voit valita tarpeesi mukaan joko kylmän tai lämpiman paikan veneesi säilytykseen. Valikoimassa ulkosäilytys, katospaikka, kylmähalli tai sisäsäilytys. Säilytystilat löytyvät kaiken kokoisille veneille.

Tarjoamme luonnollisesti myös veneen nostot ja laskut meillä säilytettäville veneille, joten kauttamme voit hoitaa koko veneen talviteloille laiton huoletta ja vaivatta.

Huollot ja korjaukset S-Marinin tiloissa hoitaa Turun Venehuolto Oy. Turun Venehuolto on virallinen Volvo Penta korjaamo ja varaosatoimittaja Turun talousalueella.

Miksi ammattimainen talvisäilytyspalvelu kannattaa:

  • Vene telakoidaan ammattitaidolla ja sen vahingoittumatta, mikä saattaa olla joskus riskinä, jos talvisäilytys tehdään itse riittämättömällä välineistöllä 
  • Vene säilyy suojassa ilkivallalta
  • Lämpimässä tilassa tekstiilit ja puuosat pysyvät kunnossa
  • Huolto-, korjaus-, lisäasennus-, pohjan maalaus- ja vahaustyöt voidaan lämpimässä tilassa suorittaa talven aikana, jolloin venekauden pääsee aloittamaan heti keväällä kelien salliessa

SUOJAISA SATAMA MYÖS KESÄKAUDELLA

 

 

Kiinnostaisiko sinua suojaisa venepaikka omalle veneellesi talven jälkeen ja veneilykauden jälleen alettua? Tarjoamme monipuoliset palvelut veneilijöille yhdestä ja samasta suojaisasta kotisatamasta. Kaiken kattavaan palveluvalikoimaan kuuluvat:

  • laituripaikka hyvien kulkuyhteyksien päässä
  • veneen tankkaus 24/7 
  • huollot ja korjaukset sekä 
  • varaosat lasku- ja nostopalvelut 
  • talvisäilytys pesut ja vahaukset 
  • pohjan maalaukset ja peruskunnostukset.

Ota siis meihin yhteyttä, jos tarvitset veneen talvisäilytystä Turun seudulla. Jos et ole varma millaista huoltoa tai veneen säilytystä tarvitset, soita tai laita sähköpostia, autamme mielellämme!

Kysy lisää monipuolisista palveluistamme