Venepaikat Turun Hirvensalosta – hyvät kulkuyhteydet koko Varsinais-Suomen alueelta

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Haussa hyvä venepaikka? Turku on monien laituripaikkojen saaristokaupunki, joista yksi mainioimmista sijaitsee S-Marin Oy:n venesatamassa Hirvensalon Haarlan salmessa, hyvien yhteyksien päässä Turusta ja Airistolta. Matkaa Airistolta on vain mailin verran, ja autolla Turun keskustasta Hirvensaloon ajaa noin 15 minuutissa.

Venepaikkojen lisäksi saatavilla on kattavat palvelut venehuolloista talvisäilytykseen, ympärivuorokautiseen vartiointiin ja moneen muuhun. Lue seuraavasta lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, mikäli vuokravenepaikka kiinnostaa!

Meiltä väljä, suojaisa laituripaikka ja kylkeen erilaiset satamapalvelut

  • Venepaikat. Tilaa löytyy yli 200 veneelle. Laituripaikat ovat väljiä ja osassa on välipuomit. Sataman syväys on 2–3,5 metriä.
  • Vartiointi 24 h/vrk. Alue on vartioitu ympäri vuorokauden ja aidattu, johon pääsy on vain venepaikan haltijalla.
  • Veneen huolto- ja korjauspalvelut. Turun Venehuolto Oy suorittaa Volvo Penta -huollot, korjaukset ja varaosamyynnin S-Marinin telakalla.
  • Veneen talvisäilytys. Myös talvisäilytys onnistuu meillä. Säilytyspaikkoja löytyy ulko- ja sisätiloista, lämmintä säilytystilaa on jopa 5 000 m².
  • Veneen laskut ja nostot. Nostamme ja laskemme veneesi turvallisesti omalla kalustollamme, kokenein käsin.
  • Veneen tankkaus. Meillä on seteli- ja korttiautomaatti, josta polttoainetta saa ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä.

Meillä veneesi on turvallisissa, hyvissä käsissä

Puitteemme ja henkilökuntamme tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden pitää venettä hyvässä paikassa koko kesän. Kanssamme voit nauttia veneilystä entistä enemmän ja huolettomammin. Hyvin pidetty vene säilyttää myös arvonsa paremmin.

Kun kausi päättyy ja satama hiljenee, otamme veneesi talteen ja katsomme, että se on kevään saapuessa jälleen tuliterässä kunnossa ja valmiina taas starttaamaan vesille.

Soita tai laita viestiä

Soita Arille tai Jerelle, lähetä heille sähköpostia tai jätä viesti Yhteystiedot-sivulta löytyvällä lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian, jotta venepaikka Turun Hirvensalon satamassa järjestyisi sinulle silloin, kun sitä tarvitset. Ollaan yhteyksissä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää laituripaikoista