Veijo 044 725 1066

  Ari 044 725 1065

Laituri- ja venepaikat Turun Hirvensalosta hyvien kulkuyhteyksien päästä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

S-Marin Oy tarjoaa laituripaikan veneelle Haarlan salmessa hyvien kulkuyhteyksien päässä Turusta ja Airistolta. Meillä on väljät laituripaikat ja ympärivuorokautinen vartiointi. Satamamme tarjoaa myös kattavat huolto- ja korjauspalvelut, veneen talvisäilytystä, nosto- ja laskupalvelut ja tankkauksen 24 tuntia vuorokaudessa.

SUOJAINEN PAIKKA OMALLE VENEELLE TÄYDEN PALVELUN SATAMASTA

S-Marinin venesatamasta saat suojaisen paikan omalle veneelle Haarlan salmessa. Kaikki palvelut sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä Turun keskustasta ja Airistolta. Matkaa Airistolle on vain mailin verran. Autolla Turun keskustasta Hirvensaloon ajaa noin 15 minuutissa. Palveluvalikoimamme kattaa kaiken veneen tankkauksesta huoltoihin, korjauksiin ja talvisäilytykseen nosto- ja laskupalveluineen. S-Marinissa on seteli- ja korttiautomaatti, josta polttoainetta saa ympäri vuorokauden.

VÄLJÄ JA VARTIOITU LAITURIPAIKKA

Sataman syväys on 2–3,5 metriä ja tilaa on yli 200 veneelle. Laituripaikat veneille ovat väljiä ja osa on varustettu välipuomein. S-Marinissa ei ole pelkoa kutsumattomista vieraista, sillä alue on aidattu ja ympäri vuorokauden vartioitu. Alueelle pääsevät avaimilla ainoastaan venepaikan haltijat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää laituripaikoista