Jere  044 725 1066

  Ari 044 725 1065

Laituri- ja venepaikat Turun Hirvensalosta hyvien kulkuyhteyksien päästä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Haussa hyvä venepaikka? Turku on monien laituripaikkojen saaristokaupunki, joista yksi mainioimmista sijaitsee S-Marin Oy:n venesatamassa Hirvensalon Haarlan salmessa, hyvien yhteyksien päässä Turusta ja Airistolta. Matkaa Airistolta on vain mailin verran, ja autolla Turun keskustasta Hirvensaloon ajaa noin 15 minuutissa.

Venepaikkojen lisäksi saatavilla on kattavat palvelut venehuolloista talvisäilytykseen, ympärivuorokautiseen vartiointiin ja moneen muuhun. Lue seuraavasta lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, mikäli vuokravenepaikka kiinnostaa!

Meiltä väljä, suojaisa laituripaikka ja kylkeen erilaiset satamapalvelut

  • Venepaikat. Tilaa löytyy yli 200 veneelle. Laituripaikat ovat väljiä ja osassa on välipuomit. Sataman syväys on 2–3,5 metriä.
  • Vartiointi 24 h/vrk. Alue on vartioitu ympäri vuorokauden ja aidattu, johon pääsy on vain venepaikan haltijalla.
  • Veneen huolto- ja korjauspalvelut. Teemme mm. Volvo Penta -korjaukset, kuten Volvo Penta -venemoottorikorjaustyöt. Olemme Turun ainoa virallinen Volvo Penta -huolto- ja myyntipiste.
  • Veneen talvisäilytys. Myös talvisäilytys onnistuu meillä. Säilytyspaikkoja löytyy ulko- ja sisätiloista, lämmintä säilytystilaa on jopa 5 000 m².
  • Veneen laskut ja nostot. Nostamme ja laskemme veneesi turvallisesti omalla kalustollamme, kokenein käsin.
  • Veneen tankkaus. Meillä on seteli- ja korttiautomaatti, josta polttoainetta saa ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä.

Talvisäilytyksestä sekä nosto- ja laskupalveluista hintoineen löydät tarkemmat tiedot Veneen talvisäilytys -sivulta. Toki voit kysyä lisää myös suoraan meiltä. Neuvomme, opastamme ja etsimme mielihyvin sinulle sopivan venepaikan.

Voit hyödyntää kaikkia palvelujamme sen verran kuin haluat. Ole meihin yhteydessä, niin katsotaan millaiselle paikalle ja palveluille sinulle olisi tarvetta.

Meillä veneesi on turvallisissa, hyvissä käsissä

Puitteemme ja henkilökuntamme tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden pitää venettä hyvässä paikassa koko kesän. Kanssamme voit nauttia veneilystä entistä enemmän ja huolettomammin. Hyvin pidetty vene säilyttää myös arvonsa paremmin.

Kun kausi päättyy ja satama hiljenee, otamme veneesi talteen ja katsomme, että se on kevään saapuessa jälleen tuliterässä kunnossa ja valmiina taas starttaamaan vesille.

Soita tai laita viestiä

Soita Arille tai Veijolle, lähetä heille sähköpostia tai jätä viesti Yhteystiedot-sivulta löytyvällä lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian, jotta venepaikka Turun Hirvensalon satamassa järjestyisi sinulle silloin, kun sitä tarvitset. Ollaan yhteyksissä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää laituripaikoista