Veneasemat Turussa - veneen tankkaus 24/7

Ota yhteyttä ja kysy lisää

S-Marin Oy:n venesataman korttiautomaatilla voit tankata veneen huhti-lokakuussa 24/7 – vuorokauden jokaisena tuntina, jokaisena päivänä viikossa. Palvelemme sinua Haarlan salmessa Turun Hirvensalossa. Meillä on tarjota tankkauksen lisäksi suojaisia laituripaikkoja, veneen talvisäilytystä ja monipuoliset huolto- ja korjauspalvelut. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Tankkauspiste auki jäätilanteen mukaan.

TANKKAUS KAIKILLA PANKKI- JA LUOTTOKORTEILLA YMPÄRI VUOROKAUDEN

S-Marinissa Haarlan salmessa Turun Hirvensalossa on korttiautomaatti, josta polttoainetta saa kätevästi ympäri vuorokauden. 


Veneen tankkaus onnistuu korttiautomaatillamme kaikilla pankki- ja luottokorteilla. Maksuvälineenä eivät kuitenkaan käy huoltamoiden polttoainekortit.

SUOJAISA SATAMA OMALLE VENEELLE JA MONIPUOLISET PALVELUT VENEILIJÖILLE

Kiinnostaisiko sinua suojaisa venepaikka omalle veneellesi tai veneen talvisäilytys? Saat meiltä kattavat palvelut veneilijöille yhdestä ja samasta suojaisasta kotisatamasta. 


Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat muun muassa laituripaikat, veneen ympärivuorokautinen tankkaus sekä huollot ja korjaukset. Näiden lisäksi saat meiltä varaosat, lasku- ja nostopalvelut, talvisäilytyksen, pesut ja vahaukset sekä pohjan maalaukset ja peruskunnostukset. 


Toimimme myös virallisena Volvo Penta -huoltona ja -varaosapalveluna Turussa.

Kysy lisää palveluistamme

60°23'14.7″N 22°11'00.7″E