Jere  044 725 1066

  Ari 044 725 1065

Volvo Penta -korjaamo Turun Hirvensalossa

Ota yhteyttä ja varaa aika

S-Marin Oy toteuttaa veneen korjaukset ja huollot Hirvensalossa. Teemme moottorihuollot ja muut veneeseen liittyvät huollot ja korjaukset ammattitaidolla ja ripeästi niin veneilykauden kuin talvitelakoinninkin aikana. Olemme Turun ainoa virallinen Volvo Penta -myynti- ja -huoltopiste.

VARMISTA HUOLETON KESÄ MERELLÄ
S-MARININ HUOLTOPALVELUN AVULLA!

Veneen säännöllinen huolto ehkäisee yllättäviä rikkoutumisia, pidentää veneesi käyttöikää, nostaa jälleenmyyntiarvoa sekä ennen kaikkea pitää veneesi turvallisena. 


Saat meiltä monipuoliset venehuollon palvelut. Ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta veneestäsi parhaimman kykynsä mukaan. Venettäsi huoltavat asiantuntevat huoltoneuvojat ja ammattitaitoiset mekaanikot. Huoltamoissamme on nykyaikaiset testilaitteistot ja viimeisin tietotaito. 


Valitse turvallinen vaihtoehto veneesi huollattamiseen: laadukkaat osat, huolellinen ja henkilökohtainen palvelu ja kohtuullinen veloitus. Varmista huoleton kesä merellä S-Marinin huoltopalvelun kautta!

VOLVO PENTA -MYYNTI- JA -HUOLTOPISTE

S-Marin on yksi Suomen kolmesta korkeimman kategorian Volvo Penta -myynti- ja -huoltopisteestä. Saat meiltä aina kätevät varaosapalvelut sekä viimeisimmän huolto-osaamisen. Kun suosit valtuutettua Volvo Penta -korjaajaa, veneesi moottori säilyy pidempään ensiluokkaisessa kunnossa. Käytämme vain alkuperäisiä huolto- ja varaosia, joilla on Volvo Pentan takuu.

Volvo Penta -varaosat