Telakka tiedote - Koronatilanne

Kevätvalmistelut ja vesillelaskut S-Marinilla!

Kevät tekee toden teolla jo tuloaan, vaikka talvesta ei ole ollut tietoakaan. Saaristomerellä ei ole koko talvena ollut käytännössä jäätä lainkaan ja olemme koko talven nauttineet avoimesta vedestä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että vesillelaskut ovat jo alkaneet ja kalenteri täyttyy pikkuhiljaa. Koronavirus on ikävä kyllä kaikkien mielessä ja pyrimme alla olevien ohjeiden mukaisesti toteuttamaan kaikki tilatut työt sekä vesillelaskut alkuperäisten suunnitelmien mukaan.


Asiointia kasvotusten on vältettävä ja yhteydenotot tapahtuvat sähköpostilla tai puhelimella. Pyrimme keskittämään viestinnän ja yhteydenotot seuraaviin sähköposteihin ja puhelinnumeroihin:


Vesillelasku ja huoltoasiat:

  • Veijo Lamminen, veijo.lamminen@s-marin.fi, 044-725 1066
  • Ari Hirvonen, ari.hirvonen@s-marin.fi, 044-725 1065


Varaosat

  • Ari Hirvonen, ari.hirvonen@s-marin.fi, 044-725 1065


Vesillelaskut ja huollot hoitavat telakan työntekijät sovittuna ajankohtana. Vesillelaskun jälkeen veneet noudetaan sovittuna aikana telakan laiturista. Ilmoitamme sinulle s-postitse, puhelimitse tai tekstiviestillä kun veneesi on laskettu vesille. Samassa viestissä kerromme mistä veneesi sekä veneesi avain löytyvät. Näin pyrimme minimoimaan ihmisten kanssakäymistä veneiden laskun osalta. Näillä toimilla varmistamme telakan työntekijöiden sekä vastaavasti asiakkaiden turvallisuuden Korona viruksen tartuntavaaran osalta.


Telakoilla kaikki työntekijät ovat toistaiseksi terveitä ja varmistaaksemme toimintakykymme olemme tehneet nämä erikoisjärjestelyt sekä rajoittaneet telakoille pääsyä kevään aikana. Mikäli sairastumisia tai karanteeneja kuitenkin tapahtuu, on mahdollista, että vesillelaskuihin tai asennustöihin tulee aikataulumuutoksia. Tiedotamme niistä sitten tarpeen mukaan.


Kevätkunnostus töiden osalta voimme todeta, että halleihin pääsyä ei ole rajoitettu normaalista. Veneellä ei voi tietysti käydä silloin, jos sinulla on jokin virustartunnan oireista tai täytät karanteenin ehdot. Mikäli tarvitset halleihin pääsykoodia tai muuta tietoa, edelleen toivomme sinun olevan yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla.


Meillä on monin tavoin poikkeuksellinen kevät edessämme, mutta yhdessä teidän kanssanne pystymme tekemään siitä mahdollisimman hyvän, niin että kevään ja tulevan kesän aikana voimme edelleenkin nauttia veneilystä ja hienosta saaristostamme myös näinä haasteellisina aikoina!


Jatkamme tiedottamista tilanteen niin vaatiessa tavallista aktiivisemmin.


0 0
Feed